O nama

Kvalitetna i brza tiskara

Da bi naši kupci bili zadovoljni gradimo poslovanje usmjereno na potrebe kupaca.
Zadovoljstvo kupaca gradimo od 1999. godine.
Želimo postati prvi izbor kupcima u svemu što radimo i nudimo.

Vizija
Biti odgovoran partner kao tiskara u ispunjavanju potreba naših korisnika.

Misija
Zadovoljstvo naših korisnika je primarni cilj i sve što radimo usmjereno je tome.

digitalni-tisak
Kvaliteta tiska

Digitalni tisak iz arka:
Konica Minolta, format: 330x486mm

UV plošni tisak:
format: 320x550mm, 7cm visine

Sitotisak:
Ručni i poluautomatski 500x700mm
Ukoliko trebate tisak pozivnica na specijalnim papirima možete pogledati na https://inartdesign.hr/
Facebook: https://www.facebook.com/digitalnitisakinart/

Česta pitanja o digitalnom tisku

Moderna metoda tiskanja jest digitalni tisak koji pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir. Putem digitalnih datoteka kao što je PDF ili pak pomoću grafičkih softvera poput Illustratora i InDesignea, materijali se šalju direktno na printer. Ova jednostavna procedura eliminira potrebu za izradom tiskarskih ploča koje se koriste u offset tisku što može uštedjeti vrijeme i novac.

-brža i jeftinija tehnologija kada govorimo o manjoj nakladi
-mogućnost personalizacije gdje svaki slijedeći otisak može imati drugačije / varijabilne podatke koji se povlače iz baze podataka
-za digitalni tisak se najbolje odlučiti ako imamo malu nakladu, ako je potreba brza isporuka ili ako želimo tiskati varijabilne podatke

Digitalni tisak omogućuje impresivnu kvalitetu ispisa. Boje se prikazuju savršeno živopisno. Nijanse se mogu kontrolirati do stupnja koji želite, a linije su mnogo preciznije u odnosu na klasične metode tiska.
Isto tako, digitalni tisak omogućuje jednaku kvalitetu ispisa čitave serije naručenih proizvoda.

Digitalni tisak je itekako isplativiji u usporedbi s klasičnim tiskom. Da, dobro ste pročitali! To je zato što klasični način tiskanja zahtijeva prije svega složeniju pripremu onih tehnoloških postupaka koji prethode tiskanju (kao što su primjerice osvjetljivanje, razvijanje i ugradnja ofsetnih ploča u tiskarski stroj za svaku formu koja se tiska), a to je mnogo skuplje od digitalnog tiska.
Uz pomoć digitalnog tiska možete znatnije uštedjeti pri tiskanju svojih posjetnica, kuverata, memoranduma, jelovnika i tako dalje. Digitalni je tisak osobito isplativ trebate li manje do srednje količine tiskanih materijala.

Činjenica je da je većina zahtjeva za tisak vezana za marketinške pothvate Vašeg poduzeća. Doći do ciljane skupine kupaca ili ciljanih klijenata danas zahtijeva neprestanu prilagodbu zbog dinamičnosti tržišta. Zato je digitalni tisak idealan način tiskanja promotivnih materijala jer omogućuje brzu prilagodbu Vašim zahtjevima za razliku od klasičnog načina tiskanja koji je u ovom segmentu podbacio.

Digitalni tisak ne mora prolaziti kroz složene procese pripremnih tehnoloških procesa, stoga se ispisi mogu proizvesti neusporedivo brže od klasičnog načina tiskanja. Zbog toga što su koraci u procesu tiskanja jednostavniji, digitalni tisak omogućuje ispis Vaše narudžbe isti dan.

Shopping Cart